Fostul internaţional italian Paolo Maldini, testat pozitiv luna trecută cu coronavirus, a declarat că se resimte şi că astăzi a încercat să se antreneze în sală, dar nu a putut să continue după doar zece minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am încercat astăzi să mă antrenez în sală. După zece minute m-am oprit. Am ştiut imediat că este ceva diferit”, a spus Maldini la postul Sky, după cea fost întrebat cum se simte după experienţa extrem de neplăcută a coronavirusului şi cât durează recuperarea.

AC Milan a anunţat la 21 martie că Paolo Maldini, director tehnic al clubului, şi fiul său Daniel, atacant la gruparea milaneză, au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Ulterior, Maldini a declarat că duce o luptă cu “un duşman necunoscut” şi să durerile sunt foarte mari. “Am avut dureri de articulaţii şi muşchi şi febră de 38 şi jumătate. Nu mai aveam nici gust, nici miros", a explicat el.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.