Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, de formaţia ungară Siofok, scor 31-23 (17-9), în cea de-a doua partidă din grupa B a Cupei EHF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale meciului au fost Moldovan 6 goluri, pentru Măgura, respectiv Bohme şi Tomori, ambele cu câte 6 reuşite, pentru Siofok.

În cealaltă dispută a grupei B, Copenhaga Handball – Podravka, scor 26-28.

Clasamentul este condus de Siofok şi Podravka, ambele cu câte 4 puncte, iar Copenhaga şi Măgura Cisnădie se află pe locurile 3-4, cu 0 puncte.

În primul meci al grupei, Măgura a pierdut, tot la scor, în deplasare, cu Podravka, cu 26-38.

În etapa viitoare, Măgura Cisnădie va juca în deplasare, cu Copenhaga Handball, în 19 ianuarie.

În grupa C a competiţiei joacă şi Gloria Bistriţa, care a luat locul formaţiei Corona, în urma scandalului de dopaj din lotul braşovean.

Meciurile din faza grupelor se vor încheia în 9 februarie, iar primele două clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în sferturile de finală ale Cupei EHF.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.