Sportiva slovacă Magdalena Ribarikova, fost număr 17 mondial, a anunţat că intenţionează să îşi încheie cariera după turneul final al Fed Cup, de luna viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am avut timp să mă gândesc. Fed Cup va fi un loc bun pentru a-mi încheia cariera. Anul 2017 a fost cel mai bun pentru mine, însă în anul dinainte am fost operată de două ori şi mă gândeam deja dacă să revin. Apoi, din nefericire, accidentările au recidivate. Am avut multe. Anul trecut, am ţinut-o din accidentare în accidentare”, a declarat Ribarikova pentru Tenisovy svet, potrivit wtatennis.com.

Ribarikova, acum în vârstă de 31 de ani, are în palmares patru trofee la simplu (Birmingham 2009, Memphis 2011, Washington 2012 şi 2013) şi unul la dublu (Budapesta 2012). În 2010, ea a jucat finala de la Taşkent la dublu, alături de Alexandra Dulgheru.

Slovacia este calificată la turneul final al Fed Cup de la Budapesta, care se va desfăşura în perioada 14-19 aprilie, şi va juca în grupă cu SUA şi cu Spania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.