Atacantul Magaye Gueye, ultima oară la clubul Qarabag (Azerbaidjan), a semnat un contract pentru următoarele două sezoane competiţionale cu Dinamo Bucureşti, a anunţat directorul sportiv Rufo Collado, potrivit fcdinamo.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Născut la 6 iulie 1990, la Nogent-sur-Marne (Franţa), Magaye Gueye are dublă cetăţenie, senegaleză şi franceză. A început fotbalul în campionatul francez la Strasbourg şi a mai evoluat în carieră la Everton (Anglia), Brest (Franţa), Milwall (Anglia), Adanaspor şi Ankaraspor (ambele în Turcia) şi Qarabag (Azerbaidjan).

Noul jucător al dinamoviştilor a trecut testele medicale efectuate la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra în cantonamentul de la Săftica.

- 24 de meciuri în Premier League şi 15 partide în Cupa Angliei şi în Cupa Ligii are Magaye Gueye pentru Everton.

- 2 goluri a marcat Magaye Gueye, sezonul trecut, pentru Qarabag în Europa League şi unul în preliminariile Champions League.

- 3 selecţii are Magaye Gueye pentru reprezentativa sub 23 de ani a Senegalului.

- 10 goluri în 27 de meciuri a înscris Magaye Gueye pentru loturile naţionale Franţa U16, U19, U20 şi U21.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.