Căpitanul echipei FC Voluntari, Vasile Maftei, a declarat duminică seară, după câştigarea Supercupei României, că atunci când a ajuns la gruparea ilfoveană nu se gândea că va avea ocazia de a lupta pentru un astfel de trofeu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Acest trofeu era important pentru noi, pentru încrederea noastră. Este un sentiment deosebit. Astăzi am întâlnit o echipă bună a Viitorului. Am jucat un fotbal plăcut. Când am semnat cu FC Voluntari nu-mi  trecea prin cap că o să lupt pentru încă un trofeu. Parcă e un vis", a spus Maftei la Digi Sport.

Deţinătoarea Cupei României, FC Voluntari, a învins, duminică, la Botoşani, cu scorul de 1-0 (1-0), campioana FC Viitorul, şi a câştigat în premieră Supercupa României. Constănţenii au jucat o oră în inferioritate numerică.

Golul a fost marcat de Costin Lazăr '12.

În minutul 32, FC Viitorul a rămas în inferioritate numerică, Ionuţ Vînă fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.