Americanca Madison Keys, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 15, a fost învins, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 7-6 (1), de compatrioata ei Danielle Collins, locul 117 WTA, beneficiară a unui wild card, în turul al doilea al turneului de la Indian Wells.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Finalista ultimei ediţii a US Open s-a înclinat după un meci care a durat o oră şi 44 de minute.

O altă jucătoare favorită în California, Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 18, a fost învinsă, tot în manşa secundă, cu 6-3, 2-6, 7-5, de rusoaica Sofia Juk, 18 ani, locul 136 WTA, beneficiară a unui wild card, după o partidă de două ore şi 35 de minute.

Germana Angelique Kerber, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 10, a pierdut primul set al întâlnirii cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 37 WTA, din aceeaşi fază a competiţiei. Ploaia a întrerupt partida în primul ghem al setului secund, în care Kerber are avantaj pe serviciul adversarei. Meciul va fi reluat duminică.

În schimb, daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, a debutat în turneu cu un succes uşor, scor 6-4, 6-1, cu spaniola Lara Arruabarrena, locul 80 WTA, venită din calificări. Acceptată direct în turul al doilea, Wozniacki s-a calificat după o oră şi 27 de minute de joc.

Calificări facile în turul al treilea au obţinut şi ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA (6-4, 6-3, cu germana Mona Barthel) şi jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 7 WTA (6-4, 6-4, cu americanca Jennifer Brady).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.