Americanca Madison Keys, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 17, a învins-o, joi, cu scorul de 6-0, 6-1, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 92 WTA, calificându-se în turul al treilea al Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Finalista ultimei ediţii a US Open a avut nevoie de numai 41 de minute pentru a-şi asigura prezenţa în manşa a treia a turneului de la Melbourne, fază în care va juca pentru prima dată cu Ana Bogdan.

La rândul ei, Ana Bogdan, locul 107 WTA, a obţinut cea mai importantă performanţă din carieră, calificarea în turul al treilea al unui grand slam, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, pe Iulia Putinţeva din Kazahstan, locul 54 WTA, în manşa secundă a Australian Open.

Înaintea acestei ediţii a competiţiei de la Melbourne, Bogdan mai evoluase de cinci ori pe tabloul principal al unui "major", iar cea mai bună performanţă a ei a fost accederea în turul al doilea, de două ori la US Open şi o dată la Wimbledon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.