Fostul fotbalist Ionuţ Lupescu a declarat că a avut emoţii pentru Simona Halep, în setul al doilea, pe care l-a câştigat adversara ei, elveţianca Viktorija Golubic, în primul meci al întâlnirii România - Elveţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este prima oară când sunt la Cluj, la un meci de FedCup al echipei României. A ieşit bine după primul meci. Sper ca şi Irina Begu să câştige şi să încheiem ziua cu bine. Sincer, am avut emoţii pentru Simona în setul al doilea, când şi-a revenit Golubic, dar totul este bine când se termină cu bine. Pentru un meci de tenis, atmsofera a fost foarte frumoasă. Nu pot compara cu ce este pe un stadion de fotbal, dar mă bucur că vin dinspre fotbal către tenis şi lucruri bune. Am venit al Cluj la invitaţia Simonei Halep", a declarat Lupescu.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1, pe Viktorija Golubic, locul 115 WTA, în primul meci al întâlnirii România - Elveţia, din barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei, care se desfăşoară la Cluj-Napoca.

Cei peste 9.000 de specatori prezenţi în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca au format o coregrafie în culorile naţionale, la festivitatea de deschidere a întâlnirii România - Elveţia din Cupa Federaţiei.

Fanii au afişat cartoane în culorile roşu, galben şi albastru, iar pe trei laturi ale sălii au fost ridicate bannere, unul cu logoul Centenarului Marii Uniri, altul despre Cluj-Napoca, oraşul european al sportului în 2018, iar al treila dedicat echipei de FedCup, cu imaginile jucătoarelor române şi cu mesajul "Clujul susţine naţionala României".

În Sala Polivalentă va urma meciul dintre Irina Begu, locul 38 WTA, şi Timea Bacsinszky, locul 46 WTA. Scorul întâlnirilor directe este 2-2, dar ele nu au mai jucat din 2014.

Duminică, partidele se vor desfăşura după următorul program, începând cu ora 12.00:

Simona Halep - Timea Bacsinszky (3-1 în întâlnirile directe);

Irina Begu - Viktorija Golubic (2-0);

Irina Begu/Simona Halep - Patty Schnyder/Jil Teichmann.

Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a FedCup by BNP Paribas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.