Lumea sporturilor cu motor îl omagiază, luni, pe americanul Nicky Hayden, care a încetat din viaţă la vârsta de 36 de ani, după ce a suferit un accident teribil în Italia. Piloţi din MotoGP, dar şi cei de Formula 1 şi echipele lor au postat pe reţelele de socializare mesaje de condoleanţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Distrus de veste. Nu te vom uita niciodată!", a scris Marc Marquez pe Twitter.

"Mereu în inima mea, campionule. RIP Nicky", a fost şi mesajul lui Dani Pedrosa.

"Foarte trist. Nu pot să cred cât de crudă poate fi viaţa. Condoleanţe familiei şi prietenilor lui Nicky", a notat Jorge Lorenzo.

"Nu pot să cred... Cel mai de treabă tip pe care l-am întâlnit vreodată în paddock. Te iubesc, Nicky", a scris Aleix Espargaro.

"Modest, amuzant, profesionist, puternic. Ne vei lipsi, Nicky", este mesajul de pe Twitter al lui Andrea Iannone.

Maverick Vinales a scris că Hayden a fost unul dintre cei mai buni piloţi şi un bun prieten. "Întotdeauna în inima mea. Rip Nicky Hayden", a adăugat el.

Lewis Hamilton a postat un mesaj pe Facebook: "Dragă Nicky, ne vei lipsi. Fie ca Domnul să te ţină sus, eşti mereu în inimile noastre. Gândurile şi rugăciunile mele pentru tine şi cei dragi ţie".

"Veste teribilă. R.I.P Nicky Hayden", a scris şi Valtteri Bottas. 

Şi echipele Ferrari, Toro Rosso, McLaren şi Mercedes au postat mesaje de condoleanţe. 

La scurt timp după decesul lui Hayden, fratele său, Tommy, a declarat că familia ar vrea ca toată lumea să îşi amintească de Nicky "aşa cum era cel mai fericit: pe motocicletă".

Americanul Nicky Hayden, fost campion mondial la MotoGP, a încetat din viaţă, luni, la vârsta de 36 de ani, la cinci zile după ce a suferit un accident grav în Italia, relatează The Guardian.

Hayden se afla pe bicicletă, miercuri, pe drumul dintre Tavoleto şi Riccione, de lângă staţiunea Rimini, în momentul în care a fost lovit de o maşină. El a suferit răni grave în zona capului şi pieptului şi în ultimele zile a fost în comă indusă.

Luni, spitalul Maurizio Bufalini a anunţat că Nicky Hayden a murit.

Nicky Hayden a câştigat titlul mondial la motociclism viteză, clasa MotoGP, în 2006, cu Honda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.