Atacantul Romelu Lukaku şi mijlocaşul Marcelo Brozovici au fost la un pas de bătaie în vestiarul echipei Inter Milano, după meciul cu Slavia Praga, terminat la egalitate, 1-1, în Liga Campionilor, informează Gazzetta dello Sport, citată de presa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, belgianul le-ar fi reproşat coechipierilor că nu au respectat indicaţiile antrenorului Antonio Conte, că au fost lipsiţi de agresivitate şi nu au jucat ofensiv, ceea ce a făcut ca el să nu beneficieze de suficiente baloane.

Croatul s-a simţit vizat de criticile lui Lukaku şi a declanşat o ceartă aprinsă, ei fiind foarte aproape de o încăierare. Cei doi au fost împiedicaţi să se ia la bătaie de coechipierii lor.

Lukaku a fost transferat în această vară de la Manchester United, Inter plătind pentru el 80 de miliaone de euro. Internaţionalul belgian nu a strălucit în primele mciuri jucate în tricoul formaţiei milaneze, fiind n acelaşi timp ţintă a jignirilor rasiste în Serie A.

Slavia Praga, echipa care a eliminat CFR Cluj în play-off-ul Ligii Campionilor, a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 1-1 (0-0), meciul disputat cu formaţia Inter Milano, în etapa I a Grupei F a competiţiei.

Olayinka a marcat golul cehilor, care au condus din minutul 63, iar Nicolo Barella a egalat cu noroc, în minutul 90+2, după un şut deviat. 

Pe Inter o aşteaptă un nou meci important, sâmbătă, derbiul cu AC Milan, în campionat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.