Fotbalistul Luka Modric a declarat sâmbătă, după ce a câştigat cu naţionala Croaţiei medalia de bronz a Cupei Mondiale, că nu intenţionează să se retragă din reprezentativă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intervievat la Televiziunea Croată (HRT), Luka Modric a declarat că va juca în Liga Naţiunilor cu naţionala Croaţiei: ”Acesta este planul. Nu ar avea sens să nu joc în Liga Naţiunilor. Apoi o să vedem ce o sa mai facem. Dar acum vreau să rămân pentru Liga Naţiunilor”, a spus Modric.

La 37 de ani, Modric nu mai visează la următoarea ediţie a Cupei Mondiale, din 2026, dar este mândru de medalia de bronz cucerită în Qatar: ”Am realizat ceva major pentru fotbalul croat. Ne-am dorit aurul şi am fost aproape de el. Dar, în final, revenim în Croaţia ca învingători! Croaţia a dovedit că nu este doar un miracol care apare odată la 20 de ani, am dovedit că suntem consecvenţi şi că suntem o putere în fotbal, nu o surpriză”, a declarat Luka Modric.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.