După patru ani, uruguayanul Luis Suarez şi Lionel Messi, foşti coechipieri la FC Barcelona, au jucat din nou împreună, în meciul amical disputat de Inter Miami cu El Salvador, scor 0-0. în cadrul turneului de pre-sezon al echipei patronate de David Beckham.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suarez, transferat la Inter Miami în urmă cu o lună, Messi şi ceilalţi doi foşti jucători ai FC Barcelona, Sergio Busquets şi Jordi Alba, au fost înlocuiţi la pauză.

 

Partida de vineri a dat startul unei serii de meciuri amicale de pre-sezon pentru Miami, care se pregăteşte pentru noul sezon din MLS împotriva lui Real Salt Lake, pe 21 februarie. Miami se va confrunta luni cu FC Dallas într-un meci amical, înainte de a se deplasa în Arabia Saudită pentru a juca cu Al-Hilal pe 29 ianuarie. Inter Miami va întâlni apoi Al-Nassr pe 1 februarie, un meci care ar urma să-i ofere lui Messi o nouă şansă de a-l înfrunta pe vechiul său rival Cristiano Ronaldo.



Miami îşi continuă turneul în Asia cu un meci amical împotriva unei echipe din Hong Kong, pe 4 februarie, înainte de a înfrunta Vissel Kobe din Japonia, trei zile mai târziu. În cele din urmă, Inter Miami revine în Statele Unite pentru un ultim meci de pre-sezon împotriva argentinienilor de la Newell's Old Boys, pe 15 februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.