Selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, a avut numai cuvinte de laudă despre Sergio Busquets, mijlocaşul de la FC Barcalona, a cărui evoluţie o consideră de manual, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Jocul lui Busquets este un manual practic pentru mijlocaşi. Cu privire la ceea ce trebuie să facă un pivot în apărare şi atac. Ştim importanţa pe care o are el pentru grup. Este un jucător destul de neînţeles, este în activitate de mulţi ani şi ne-am săturat să-l vedem (nr. - glumind), dar este unic şi asta este o garanţie veritabilă", a declarat Enrique.

Despre meciul cu Slovacia, în urma căruia Spania a obţinut calificarea în optimile Euro-2020, Enrique a spus că victoria este o uşurare pentru el.

"Este evident că sticla bună din pivniţă a fost deschisă, le-am redat bucuria suporterilor, jucătorilor. Şi acum vom lua o altă sticlă din pivniţă şi vom vedea dacă o putem desface şi pe ea. Această victorie este în mod evident o uşurare. Nu doar pentru mine, ci pentru ceea ce înseamnă, să continui să insişti pe aceleaşi concepte de fotbal, astfel putem obţine rezultate. Această victorie vine în cele mai bune momente şi ne pregăteşte pentru ceea ce urmează. Abia aşteptăm să fie luni (n.r. data meciului împotriva Croaţiei)", a afirmat selecţionerul.

Spania a avut nevoie să ajungă la ultimul meci al grupei (5-0, cu Slovacia) pentru a a obţine prima victorie la această ediţie a Euro-2020, după ce a remizat 0-0 cu Suedia şi 1-1 cu Polonia. Cu cele cinci puncte, echiba iberică a terminat pe locul 2, după Suedia (7 puncte) şi va juca în faza optimilor de finală cu Croaţia, la Copenhaga, la 28 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.