Antrenorul Luigi Di Biagio, fost selecţioner al Italiei, a fost numit la conducerea tehnică a echipei Spal, în locul lui Leonardo Semplici, care a fost demis în urma rezultatelor slabe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fără experienţă ca antrenor de club, tehnicianul de 48 de ani şi-a început cariera la conducerea echipei under 20 a Italiei. În iulie 2013, el i-a succedat lui Devis Mangia pe banca tehnică a reprezentativei under 21. În 2018, Di Biagio a condus echipa naţională de seniori a Italiei pentru scurt timp, de la demiterea lui Gian Piero Ventura şi până la numirea lui Robert Mancini ca selecţioner. Luigi Di Biagio a revenit la u21, de unde a demisionat vara trecută, după ce Italia a ratat calificarea în semifinale, la turneul final al Campionatului European pe care l-a organizat.

Cu o victorie în utlimele şase etape, Spal este pe locul 20, ultimul, al campionatului italian Serie A. În 23 de etape, echipa din Ferrara a acumulat 15 puncte, fiiind la şapte puncte de Lecce, de pe locul 17, ultimul care asigură menţinerea în prima ligă.

Lugi Di Biagio a semnat un contract până la finalul sezonului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.