Fostul mijlocaş Ludovic Obraniak a anunţat că figurează pe lista lui Marc-Philippe Daubresse, candidat la alegerile locale din 2020, la Lille.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Obraniak, în prezent consultant pentru RMC, a declarat pentru 20minutes.fr că încă nu ştie ce poziţie ar urma să ocupe, a precizat că angajamentul său este pe termen lung, nu doar pentru campania electorală.

“Sunt aici ca să vorbesc despre ceea ce ştiu şi ştiu bine sportul. În plus, ştiu să îi ascult pe oameni. Era logic să mă implic în campania pentru alegerile municipal”, a afirmat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ludovic Obraniak, în vârstă de 34 de ani, s-a retras din activitatea de fotbalist anul trecut. El a jucat pentru echipele Metz, Lille, Bordeaux, Werder Bremen, Maccabi Haifa şi Auxerre.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.