LPF şi AFAN au elaborat împreună un set de măsuri destinate cluburilor Ligii 1, recomandări pe care acestea urmează să le aibă în vedere la întocmirea procedurii interne de reluare a antrenamentelor în situaţia renunţării la cantonamentele în regim închis, se arată pe site-ul lpf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ţinând cont de prevederile Ordinului comun numărul 601/971/2020, al Ministerului Sănătăţii, precum şi al Ministerul Tineretului şi Sporturilor, LPF şi AFAN au elaborat acest document pentru a ajuta cluburile pe perioada antrenamentelor colective, punând accent pe ideea de responsabilitate şi asumare personală a fiecărui participant la joc, pentru a putea duce la bun sfârşit competiţia. 

Astfel, odată îndeplinite toate aceste lucruri, LPF şi AFAN au convenit, pe cale de consecinţă, că şi încasarea tuturor sumelor de bani din drepturile TV ar permite celor două foruri să se apropie şi mai mult de implementarea unor garanţii pentru plata remuneraţiilor jucătorilor, precum şi pentru realizarea unui sistem de control financiar adecvat”, menţionează Liga.

Documentul oferă cluburilor membre un set minim de recomandări ce urmează să fie integrate în procedura internă, cluburile fiind libere să adauge orice alte prevederi proprii, fără, însă, a deroga de la setul minim de recomandări ale LPF şi AFAN. 

“Liga Profesionistă de Fotbal şi AFAN îşi propun să acţioneze împreună, ca parteneri de bună credinţă, la îmbunătăţirea cadrului legislativ national”, adaugă lpf.ro. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.