Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, vineri, că meciul Sepsi – FC Argeş, din acest weekend, din etapa a doua a Superligii, va avea loc fără asistenţa sistemului video de arbitraj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Având în vedere programarea meciurilor campioanei României, CFR 1907 Cluj, din UEFA Conference League, în zilele de joi, 21 iulie şi miercuri, 27 iulie, care a determinat schimbările inerente în programul etapei a 2-a din Superliga României, Liga Profesionistă de Fotbal comunică:

- partida dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe şi FC Argeş, contând pentru etapa a 2-a a Superligii şi programată duminică, 24 iulie 2022, ora 12.00, se va desfăşura fără asistenţa sistemului video de arbitraj (VAR). Acest incovenient, pe care îl regretăm, este cauzat de imposibilitatea deplasării în timp util a echipei care deserveşte acest sistem la stadionul din Sf. Gheorghe. Facem precizarea că asemenea situaţii au mai apărut şi în competiţii europene de-a lungul timpului şi este posibil, cu toate eforturile depuse, să mai apăra şi în Superliga României, din aceleaşi motive obiective”, a precizat LPF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.