Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că a adresat, joi, o scrisoare către UEFA, informând şi Federaţia Română de Fotbal, prin care a solicitat forului european precizări privind datele încheierii actualului sezon competiţional al Ligii I, precum şi termenul limită pentru a putea anunţa formaţiile participante în ediţia 2020-2021 a cupelor europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

LPF a întreprins acest demers pentru a veni în întâmpinarea cluburilor membre, ale căror antrenamente au început deja în vederea reluării sezonului 2020-2021 în weekend-ul 12-14 iunie şi care au, deocamdată, data de 20 iulie 2020 drept termen de finalizare a competiţiei şi, implicit de anunţare la forul european a cluburilor participante preliminariile Ligii Campionilor, respectiv ale Ligii Europa, a precizat Liga.

“Federaţia Română de Fotbal a răspuns cu promptitudine demersului LPF, informând la rândul ei că a solicitat UEFA prelungirea termenului de 25 mai impus de forul european pentru comunicarea calendarului competiţional pînă la 1 iunie, precum şi extinderea termenului stabilit de UEFA pentru a se comunica echipele participante în ediţia viitoare a cupelor europene, de la 20 iulie la 3 august”, se arată pe site-ul LPF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.