Lorena Balaci a fost cooptată, vineri, în staful administrativ al Centrului de Copii şi Juniori al clubului Universitatea Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este o provocare pentru mine tot ce se întâmplă. Acum opt ani, pe 1 august, semnam cu Juventus Bucureşti fix pe aceeaşi poziţie pe care am semnat şi pentru Unversitatea Craiova. Venirea mea aici mă obligă foarte tare. Sunt convinsă că oamenii aşteaptă de la mine minuni, dar eu sunt un om. Ce pot să promit este că m-am întors pentru că am o datorie morală faţă de oraşul în care m-am născut şi am o datorie morală faţă de numele pe care îl port”, a declarat Lorena Balaci într-o conferinţă de presă.

Ea a explicat şi cu ce se va ocupa mai exact la gruparea olteană: “Orice club de fotbal este o piramidă. Eu mă ocup fix de baza piramidei, tot ce înseamnă fotbalul pe teren redus, copii până la vârsta de 12 ani, plus fotbalul feminin”.

Lorena Balaci este fiica legendarului Ilie Balaci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.