Gala UFC 249 se vede pe posturile Look, duminică. De la 05.00, în direct pe Look Sport vor fi transmise cele cinci dispute din Main Eventul galei, care poate fi revăzută de la 23.00, pe Look Plus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Look Sport va transmite în această noapte primul eveniment  sportiv major, în direct, de după apariţia Covid-19.

Organizată în Jacksonville, Florida, UFC 249 are în program 5 lupte fenomenale, ce se anunţă de o violenţă extremă.

Capul de afiş este ţinut de confruntarea dintre Tony Ferguson şi Justin Gaethje, pentru centura interimară a categoriei uşoare. Învingătorul va deveni challenger obligatoriu şi îl va înfrunta pe Khabib Nurmagomedov, campionul mondial în exerciţiu.

În co-main event, Henry Cejudo, alias ”Triple C” îşi pune în joc una dintre cele două centuri mondiale pe care le deţine în faţa lui Dominick Cruz, considerat de mulţi a fi cel mai bun luptător din toate timpurile de la această categorie.

În confruntarea greilor, Francis Ngannou şi Jairzinho Rozenstruik, vor fi implicaţi în ceea ce se poate rezuma foarte simplu: se poate termina cu o singură lovitură.

MAIN EVENT UFC 249 

-Tony Ferguson - Justin Gaethje (Uşoară)

-Henry Cejudo - Dominick Cruz (Cocoş)

-Francis Ngannou - Jairzinho Rozenstruik (Grea)

-Jeremy Stephens - Calvin Kattar ((Catchweight)

-Greg Hardy - Yorgan De Castro (Grea).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.