Look Sport 3 Motors va transmite, sâmbătă şi duminică, în exclusivitate, Raliul Maramureşului, probă care revine în calendarul Campionatului Naţional de Raliuri după 14 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La etapa care are loc în weekend, pe asfalt, s-au înscris 75 de echipaje.

Ultimul raliu organizat pe plaiuri maramureşene a fost în 2007, competiţie câştigată de Bogdan Marişca şi Sebastian Itu. De altfel, echipajul clujean deschide lista înscrierilor la ediţia din acest an din postura de lider interimar al campionatului, după primele trei runde.

În Maramureş, Marişca va avea concurenţă serioasă. Colegul său de la Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, absent la Harghita, va fi acum la start. Veteranul Dan Gârtofan nu putea lipsi nici el de la raliul pe care îl câştiga în 2004, an care i-a adus braşoveanului şi primul titlu de campion naţional absolut din carieră. Vor fi la start şi patru echipaje din afara ţării, două din Turcia şi câte unul din Belgia şi Ungaria.

Raliul Maramureşului, care se vede exclusiv sâmbătă şi duminică, pe Look Sport 3 Motors, are 12 probe speciale, care însumează puţin peste 142 de kilometri.   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.