Clubul Lokomotiv Moscova a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că un steward care a lovit un jurnalist înaintea meciului cu Orenburg, din campionatul Rusiei, a fost concediat şi nu va mai avea acces la partidele echipei din Moscova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stewardul respectiv, care se afla la stadion ca angajat al unei firme de pază care asigură servicii pentru Lokomotiv la meciuri, l-a lovit pe jurnalistul Evgheni Belusov, de la Sport Express.

Potrivit presei, Belusov, acreditat la meci, s-a dus înainte de joc în tribuna rezervată presei pentru a face fotografii. Stewardul l-a abordat atunci şi a vrut să îl facă pe jurnalist să plece de acolo. Tonul s-a ridicat, iar stewardul l-a lovit în figură pe jurnalist.

“Lokomotiv consideră situaţia inacceptabilă”, se menţionează pe site-ul clubului.

Stewardul i-a cerut iertare ui Belusov, care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Lokomotiv Moscova a învins Orenburg cu scorul de 1-0. A fost un meci cu trei eliminări – două la Orenburg, una la Lokomotiv – şi un penalti ratat de echipa moscovită în minutul 90+4, de Eder. A marcat Miranciuk, în minutul 38.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.