Olanda se află de duminică în lockdown pentru a se ţine sub control varianta Omicron a coronavirusului, extrem de contagioasă. Campionatul de fotbal din această ţară poate continua şi în aceste condiţii, însă cu porţile închise, notează Belga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cap de afiş în Eredivisie este duminică meciul dintre ocupantele locurilor doi şi trei în clasament, Ajax Amsterdam şi Feyenoord. Partida se va disputa la Rotterdam, de la ora 15.30.

Tot duminică au loc meciurile Cambuur – Hereenveen, Go Ahead Eagles – NEC Nijmegen şi Waalwijk – PSV Eindhoven.

Olanda intră într-o carantină strictă în perioada Crăciunului şi Anului Nou, pentru a încerca să ţină sub control varianta extrem de contagioasă a coronavirusului Omicron, a declarat sâmbătă premierul Mark Rutte. Măsurile, inclusiv închiderea tuturor magazinelor neesenţiale, a restaurantelor, coaforurilor şi sălilor de sport încep duminică şi vor rămâne în vigoare până la 14 ianuarie.

În Eredivisie, lider în clasament este PSV Eindhoven, cu 37 de puncte. Ajax şi Feyenoord, locurile 2 şi 3, au câte 36 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.