Clubul spaniol FC Sevilla şi-a exercitat opţiunea de cumpărare a fundaşului central Loïc Badé, împrumutat de la Rennes, şi a semnat vineri un nou contract, pe patru ani, cu jucătorul francez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gruparea andaluză va plăti 12 milioane de euro pentru achiziţionarea definitivă a lui Loïc Badé, venit la club în ianuarie 2023, după ce în prima parte a sezonului a fost împrumutat de Rennes la Nottingham Forest, unde însă nu a prins nici un minut.

˷ În ciuda faptului că a venit de la Nottingham Forest, unde a fost trimis împrumutat şi nu a jucat pentru echipa din Premier League nici măcar odată în prima jumătate a sezonului, Badé nu a pierdut timpul pentru a deveni un meci regulat în centrul apărării noastre. Mai întâi pentru Jorge Sampaoli, iar apoi pentru José Luis Mendilibar. În cele şase luni petrecute aici, a jucat în 27 de meciuri competitive, 19 în LaLiga Santander, 6 în UEFA Europa League (inclusiv victoria în finala de la Budapesta) şi 2 în Copa del Rey. A marcat două goluri foarte importante în această perioadă, primul fiind pe Mestalla, într-o victorie uriaşă în ligă. Celălalt a venit doar câteva zile mai târziu, când a marcat al doilea gol crucial în victoria de acasă, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, împotriva lui Manchester United”, scrie în comunicatul publicat pe site-ul clubului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.