Echipa engleză FC Liverpool vrea să îl achiziţioneze pe argentinianul Enzo Fernandez, în timp ce Real Madrid l-ar aduce pe Jude Bellingham în Spania, informează tuttomercatoweb.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FC Liverpool se gândeşte la aducerea pe Anfield a argentinianului Enzo Fernandez, de la Benfica, scrie Daily Mirror. Chiar dacă Fernandez are o clauză de 120 milioane euro, Benfica ar putea accepta o sumă mai mică, în jurul a 100 de milioane. 25 la sută din suma plătită de Liverpool pentru transfer va ajunge la fostul club al jucătorului, River Plate.

Transferul lui Fernandez la FC Liverpool, i-ar elimina pe englezi din cursa pentru achiziţionarea lui Jude Bellingham (Borussia Dortmund), lăsând cale liberă lui Real Madrid, care ar plăti 150 de milioane de euro pentru mijlocaşul englez.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.