Liverpool este foarte aproape de a-şi asigura locul de Champions League în finalul campionatului, după ce a fost majoritatea sezonului departe de Top 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cormoranii" au învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), pe Burnley, în etapa a XXXVII-a, penultima, a campioantului englez Premier League.

Au marcat Firmino '43, Oxlade-Chamberlain '88.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

După acest succes şi după patru victorii la rând, Liverpool a urcat pe locul 4, ultimul de LC, cu 66 de puncte, fiind la egalitate cu Leicester, care a coborât pe 5. Duminică, Liverpool joacă în ultima etapă, acasă, cu Crystal Palace şi cu o victorie este sigură că va evolua sezonul viitor în principala competiţie a cluburilor europene.

În alte meciuri, Arsenal Londra s-a impus în deplasare, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Crystal Palace, iar Tottenham a pierdut, acasă, scor 1-2, cu Aston Villa.

Noua campioană Manchester City este pe primul loc, cu 83 de puncte, urmată de Manchester United, cu 71 de puncte, şi de Chelsea, 67 de puncte.

Lupta pentru LC se va da în ultima rundă şi la meciurile Leicester - Tottenham şi Aston Villa - Chelsea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.