Selecţionerul Adrian Văsîi a anunţat lista preliminară a jucătorilor din străinătate convocaţi pentru Turul de Elită, ultima rundă înainte de Campionatului European, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Naţionala Under 19 a României va juca în această lună pentru un loc la EURO U19 din Slovacia. Tricolorii vor evolua la Turul de Elită în perioada 23 – 29 Martie, în Croaţia, acolo unde vor mai întâlni, pe lângă ţara gazdă, Georgia şi Islanda. Jucătorii, pregătiţi de Adrian Văsîi, au obţinut calificarea în această fază după două victorii, 1-0 cu Letonia şi 5-0 cu San Marino, într-o grupă din care a făcut parte şi Turcia, în faţa căreia au pierdut ultima partidă.

Reunirea lotului este programată pentru data de 19 Martie, urmând ca plecarea către Croaţia să se facă pe 20 Martie.

Jucătorii din străinătate care au primit convocări preliminare: Gabriel Borbei (US Lecce), Aleksander Mitrovic (Genoa FC), Andrei Coubiş (AC Milan), Robert Lungu (Girona FC), Cătălin Vulturar (US Lecce), Luca Mihai (SPAL Ferrara), Andrei David (Fiorentina) şi Rareş Burnete (US Lecce)

Lotul final va fi anunţat în cursul săptămânii viitoare.

Programul turneului din Croaţia

Miercuri, 23 Martie

Croaţia – Islanda, ora 13:00, Branko Čavlović-Čavlek (Karlovac)

România – Georgia, ora 16:30, Gradski stadium Velika Gorica (Velika Gorica)

Sâmbătă, 26 Martie

Croaţia – România, ora 13:00, Branko Čavlović-Čavlek (Karlovac)

Georgia – Islanda, ora 16:30, Gradski stadium Velika Gorica (Velika Gorica)

Marţi, 29 Martie

Georgia – Croaţia, ora 13:00, Branko Čavlović-Čavlek (Karlovac)

Islanda – România, ora 13:00, Gradski stadium Velika Gorica (Velika Gorica)

În urma Turului de Elită vor obţine calificarea la EURO câştigătoarele celor 7 grupe. Acestora li se va alătura ţara gazdă, Slovacia. Turneul final va avea loc în perioada  20 Iulie – 2 August 2022.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.