Fondator şi proprietar al propriei sale echipe de e-sports, KRÜ Esports, din 2020, fostul internaţional argentinian Sergio Agüero a anunţat că Lionel Messi s-a alăturat clubului în calitate de coproprietar, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pasionat de jocuri video, prezent de mai mulţi ani pe platforma Twitch, inclusiv la retragerea sa din fotbal în 2021, Sergio Agüero şi-a înfiinţat propria echipă de e-sports în 2020: KRÜ Esports. După trei ani de existenţă, marţi seară a oficializat sosirea în calitate de coproprietar a unui vechi prieten: Lionel Messi.

În scurtul videoclip de prezentare nu sunt oferite detalii despre implicarea concretă a campionului mondial şi laureat de opt ori al Balonului de Aur.

Dar KRÜ a făcut de mai multe ori aluzie la o extindere, iar sosirea unui coproprietar precum Messi ar putea accelera creşterea echipei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.