Comisia de Disciplină a LFP a decis ca echipa Lille să joace fără spectatori meciurile de pe Stade Pierre-Mauroy, o perioadă nedeterminată, în urma incidentelor de la meciul cu Montpellier, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lille va juca fără spectatori cel puţin până în 5 aprilie, când oficialii clubului au fost convocaţi să dea explicaţii în faţa membrilor Comisiei de Disciplină.

Din fericire pentru echipa antrenată de Christophe Galtier, Lille nu are decât un meci programat acasă până atunci, cu Amiens, la 1 aprilie, în etapa a XXXI-a din Ligue 1.

La 10 martie, suporterii echipei Lille au invadat terenul Stadionului Pierre-Mauroy şi i-au lovit pe jucătorii echipei gazdă, după ce aceştia au remizat, scor 1-1, cu Montpellier, în etapa a XXIX-a din Ligue 1.

După fluierul de final, zeci de fani au pătruns pe gazon şi i-au agresat verbal şi fizic pe jucătorii echipei lor favorite, care nu au apucat să ajungă la vestiare. Forţele de ordine au fost surprinse şi au reacţionat cu întârziere. Cu greu, acestea au reuşit să formeze un baraj la intrarea la vestiare, ca fotbaliştii să poată părăsi terenul. "Dacă retrogradăm, vă retrogradăm", au scandat fanii furioşi.

Lille este pe locul 19, penultimul, retrogradabil, cu 28 de puncte, la egalitate cu Troyes, de pe locul 18, care duce la baraj şi doar la un punct de Toulouse, de pe locul 17, care asigură menţinearea în prima ligă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.