Echipa franceză RC Lens a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia AJ Auxerre, şi îşi păstrează locul secund în Ligue 1. Marseille rămâne pe locul 3 după victoria cu Lorient, scor 3-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

RC Lens s-a impus prin golul reuşit în repriza secundă de polonezul Frankowski, în minutul 59. Oaspeţii au rămas în zece încă din minutul 65, după ce Toure a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Cu această victorie, RC Lens rămâne pe locul secund în campionat, cu 44 de puncte.

Olympique Marseille s-a impus acasă, în faţa lui Lorient, cu 3-1. Moffi a deschis scorul pentru oaspeţi cu al 12-lea său gol stagional, dar gazdele au egalat prin croatul Kolasinac, în minutul 38. Alexis Sanchez a adus pe Marseille în avantaj, în minutul 53, iar şase minute mai târziu Veretout a stabilit scorul final. Cu 42 de puncte, Olympique Marseille este pe locul 3 şi se luptă cu Lens şi PSG pentru titlu.

În schimb, Lyon a pierdut, scor 1-2, cu Strasbourg şi este pe locul 8 în clasament.

Rezultate înregistrate sâmbătă în etapa a 19-a din Ligue 1:

RC Lens – Auxerre 1-0 (Frankowski 59 penalti);

Olympique Marseille – Lorient 3-1 (Kolasinac 38, Alexis Sanchez 53, Veretout 59 / Moffi 29);

Olympique Lyon – Strasbourg 1-2 (Lacazette 45+2 penalti / Aholou 29, Diallo 32).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.