Echipa franceză PSG a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-0, gruparea RC Lens, în etapa a 18-a din Ligue 1. Gazdele au ratat un penalti la scorul de 0-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de pe Stade Felix Bollaert-Delelis a început bine pentru gazde, care au primit un penalti în minutul 6, după ce Danilo l-a faultat pe Wahi în careu. A executat Frankowski, însă Donnarumma a apărat. Lens a mai avut două ocazii, în minutele 22 şi 28, dar scorul avea să fie deschis de oaspeţi, prin Barcola, în minutul 30. Repriza s-a încheiat cu eliminarea unui jucător al gazdelor, Gradit, în minutul 45+3. În partea secundă, Lens a fost aproape de egalare, iar parizienii au înscris golul de 2-0 târziu, în minutul 89, prin Mbappe.

PSG s-a impus cu 2-0 şi este lider cu 43 de puncte, la opt puncte distanţă de locul secund, ocupat de OGC Nice. RC Lens este pe locul 8, cu 26 de puncte.

Rezultate înregistrate duminică în meciurile etapei a 18-a din Ligue 1: Lille – Lorient 3-0; Metz – Toulouse 0-1; Brest – Montpellier 2-0; FC Nantes – Clermont 1-2; Le Havre – Olympique Lyon 3-1; RC Lens – PSG 0-2.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.