Echipa franceză PSG a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Brest, în etapa a 19-a din Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parizienii au deschis scorul în minutul 38, când Bradley Barcola l-a servit cu un assist pe Marco Asensio şi acesta a înscris. Gazdele au intrat la pauză cu avantaj de două goluri, însă, după ce Kolo Muani a marcat şi el, în minutul 45.

Brest a revenit în joc cu golul lui Mahdi Camara, din minutul 55, pentru ca Mathias Pereira-Lage să egaleze în minutul 80, cu călcâiul. PSG a făcut eforturi să înscrie golul victoriei, dar Barcola a fost eliminat în minutul 90+4 şi PSG – Brest s-a încheiat 2-2.

În clasament PSG e lider cu 44 de puncte, la şase puncte distanţă de locul secund, ocupat de Nice. Brest este pe locul 3, cu 35 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.