Echipa franceză PSG a dispus miercuri seara, pe teren propriu, scor 3-1, de formaţia FC Metz, echipă antrenată de tehnicianul român Laszlo Bölöni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După o primă repriză albă, PSG a deschis scorul pe Parc des Princes, în minutul 49, prin Vitinha. Mbappe a înscris pentru 2-0 în minutul 60, iar elevii lui Bölöni au reuşit să înscrie în minutul 72, când Matthieu Udol a trimis mingea în plasă cu o lovitură de cap. Mabppe însă a mai marcat odată stabilind scorul final, 3-1 pentru parizieni. În clasament PSG e lider, cu 45 de puncte, în timp ce FC Metz se află pe locul 14, cu 16 puncte.

Rezultate înregistrate miercuri seara, în etapa a 17-a din Ligue 1: PSG – FC Metz 3-1; Reims – Le Havre 1-0; Nice – RC Lens 2-0; Montpellier – Olympique Marseille 1-1; Toulouse – AS Monaco 1-2; Olympique Lyon – FC Nantes 1-0; Clermont – Rennes 1-3; Brest – Lorient 4-0; Strasbourg – Lille 2-1.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.