Echipa franceză Rennes a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 1-1, cu gruparea PSG, în etapa a 23-a din Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de la Paris a început cu un moment de reculegere ţinut în memoria fostului antrenor al parizienilor, Artur Jorge, decedat în urmă cu trei zile. Portarul lui Rennes, Mandanda a intervenit în minutul 20, la şutul lui Vitinha, iar în minutul 33 Amine Gouiri a deschis scorul pentru oaspeţi, la primul şut spre poartă al acestora. Bourigeaud a trecut pe lângă 2-0 în minutul 69, iar în minutul 85 Goncalo Ramos a forţat o cădere în careul oapeţilor, arbitrul Bastien Dechepy a acordat penalti, dar a întors decizia după intervenţia VAR. Acelaşi Goncalo Ramos a obţinut totuşi un penalti, în minutul 90+5, când sistemul VAR a decis că intervenţia lui Mandanda a fost neregulamentară. Goncalo Ramos a transformat şi a adus egalitatea la ultima fază a meciului, 1-1.

Echipa lui Luis Enrique e pe primul loc în clasament, cu 54 de puncte, iar Rennes e pe locul 7, cu 35 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.