Echipa franceză FC Metz, antrenată de tehnicianul român Laszlo Bölöni, a pierdut duminică, în deplasare, scor 1-5, meciul din etapa inaugurală a noului sezon din Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Rennes, Kalimunedo a deschis scorul pentru gazde, în minutul 20, iar echipa lui Bölöni a reuşit să egaleze foarte repede, în minutul 21, prin Youssef Maziz, iar prima repriză s-a încheiat la egalitate 1-1.

În partea secundă Rennes a dominat şi a înscris de patru ori. Gouiri a făcut 2-1 în minutul 51, Doku a marcat pentru 3-1 în minutul 67, iar Ibrahim Salah a reuşit p dublă, în minutele 87 şi 90+4, ducând scorul la 5-1 pentru Rennes şi făcând-o pe aceasta lider în Ligue 1.

Rezultate înregistrate duminică, în prima etapă din Ligue 1:

Brest – RC Lens 3-2; Clermont – AS Monaco 2-4; Montpellier – Le Havre 2-2; FC Nantes – Toulouse 1-2; Rennes – FC Metz 5-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.