Meciul dintre echipele franceze Montpellier şi Clermont, desfăşurat în etapa a opta din Ligue 1 a fost oprit definitiv de arbitrul Florent Batta, duminică, după ce o petardă a explodat la picioarele lui Mory Diaw, portarul formaţiei Clermont.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Montpellier conducea cu scorul de 4-2 în minutul 90+1 al partidei de pe Stade de la Mosson, atunci când o petardă a explodat foarte aproape de portarul echipei oaspete, Mory Diaw, iar acesta a fost evacuat pe targă de pe teren. Arbitrul partidei, Florent Batta a oprit meciul şi a trimis imediat cele două echipe la vestiare. Batta a discutat cu oficialii celor două echipe şi, după 40 de minute, a decis că meciul va fi oprit definitiv.

Chiar înainte de a pleca spre vestiare, fundaşul Neto Borges (Clermont) le-a arătat degetul mijlociu suporterilor gazdelor şi a primit un cartonaş roşu.

„Este pentru prima dată când mă confrunt cu acest tip de situaţie în 40 de ani. Acest lucru nu ni se întâmplase niciodată. Prin urmare, vă rog să nu agravaţi situaţia. Nu vă puteţi imagina pagubele pe care le va suferi clubul”, a anunţat la microfonul stadionului responsabilul cu securitatea din  partea clubului gazdă. Montpellier riscă să piardă meciul la mas verde.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.