Echipa franceză Olympique Marseille a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, meciul cu Lorient, din etapa a 20-a din Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marseille a încheiat la egalitate, fără gol marcat, la Lorient şi rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 61 de puncte, ratând ocazia de a egala pe Lens la numărul de puncte. Lorient este pe locul 10, cu 45 de puncte.

Într-un alt meci al etapei a 30-a, AS Monaco a condus cu 2-0 la pauză pe FC Nantes, prin golurile lui Disasi (min. 21) şi Matazo (min. 30). Meciul de pe Le Beaujoire a fost însă relansat de golul lui Mostafa Mohamed, din minutul 65, pentru ca în minutul 78 Blas să egaleze şi să stabilească scorul final. Monegascii au 59 de puncte şi sunt pe poziţia a patra, iar FC Nantes ocupă locul 14, cu 31 de puncte.

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 30-a din Ligue 1:

Olympique Lyon – Rennes 3-1; Troyes – Clermont 0-2; Reims – Brest 1-1; Montpellier – Toulouse 1-2; Ajaccio – Auxerre 0-3; FC Nantes – AS Monaco 2-2; Lorient – Olympique Marseille 0-0

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.