Echipa franceză Auxerre s-a impus duminică, pe teren propriu, scor 2-1, în faţa lui FC Nantes, iar portarul român Ionuţ Radu s-a accidentat la încălzire şi nu a evoluat. Tot în etapa a 31-a, AS Monaco a învins pe teren propriu formaţia Lorient, scor 3-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionuţ Radu s-a accidentat la încălzirea dinaintea meciului cu FC Nantes şi a fost înlocuit de rezerva Donovan Leon, care a evoluat excelent. Auxerre a câştigat cu 2-1, reuşind să lege trei victorii consecutive în Ligue 1. Gazdele au condus la pauză cu 2-0, prin reuşitele lui Rocha Mendes Junior (min. 4 din penalti) şi Nuno Da Costa (min. 42). Oaspeţii au reintrat în joc prin golul lui Mostafa Mohamed, din minutul 55, dar Auxerre a rezistat şi a câştigat cu 2-1. Echipa lui Ionuţ Radu se află pe locul 14, cu 32 de puncte.

Într-un alt meci al etapei, AS Monaco s-a impus cu 3-1 în faţa lui Lorient. Krepin Diatta (min. 13), Aleksandr Golovin (min. 26) şi Kevin Volland (min. 54) au marcat golurile gazdelor, iar Lorient a redus din diferenţă în minutul 85, din penalti, prin Ibrahima Kone. Monaco este pe locul 4, cu 61 de puncte.

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 31-a din Ligue 1:

Lille – Montpellier 2-1; Auxerre – FC Nantes 2-1; Brest – Nice 1-0; Strasbourg – Ajaccio 3-1; Clermont – Angers 2-1; AS Monaco – Lorient 3-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.