FR Handbal a anunţat luni, după şedinţa Consiliului de Administraţie, că Liga Naţională feminină va debuta în 7-8 octombrie, cu un turneu care include primele două etape. De asemenea, naţionala feminină, calificată la CE din decembrie va disputa două amicale cu Serbia în luna octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liga Naţională feminină va debuta cu turneul din 7-8 octombrie, în care sunt incluse primele două etape ale sezonului 2020-2021. Turneul doi va include patru etape, între 29 octombrie-3 noiembrie, iar al treilea turneu va avea din nou două etape, în 18-19 noiembrie. Competiţia se va întrerupe apoi datorită participării naţionalei feminine la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia.

La masculin, deja anunţatul debut din 15-17 septembrie, la turneul de la Sf. Gheorghe, cu primele trei etape, Liga va continua în acelaşi sistem. Turneul al doilea va include şase etape, în perioada 4-11 octombrie.

De asemenea, tot în şedinţa CA de luni s-a stabilit şi că naţionala feminină va disputa partide amicale cu Serbia, la Craiova, între 2-5 octombrie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.