Partida Universitatea Craiova – FC Botoşani, care ar fi trebuit să fie prima de după pauza cauzată de pandemia de coronavirus, este amânată ca urmare a unui caz de infectare cu coronavirus la gruparea oaspete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În acest moment pregătim adresele către cele două cluburi, le informăm că meciul va fi amânat. În acest moment se deschide o anchetă epidemiologică. Se analizează dacă vor fi izolaţi la Craiova sau la Botoşani”, a declarat secretarul general al LPF, Justin Ştefan, la Digi Sport. “Există riscul ca jucătorii să rămână 14 zile în izolare”, a adăugat Ştefan.

A fost testat pozitiv medicul echipei FC Botoşani,  Petre Rădăuceanu.

Universitatea Craiova a anunţat că va juca vineri un meci amical cu Chindia Târgovişte.

Chiar dacă meciul de mâine cu FC Botoşani a fost amânat, tot o vom vedea pe Ştiinţa la treabă. Universitatea Craiova va juca un meci amical cu Chindia Târgovişte vineri, în direct la Digi Sport şi pe pagina noastră de Facebook. Ora jocului va fi anunţată mâine dimineaţă”, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

Partida Universitatea Craiova – FC Botoşani ar fi trebuit să se dispute vineri, de la ora 20.00.

Din etapa a treia a play-off-ului şi play-out-ului a fost amânată, tot din cauza unui caz de coronavirus, şi confruntarea Dinamo – Chindia Târgovişte, care era programată sâmbătă, .

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.