Comitetul de Urgenţă al FRF a decis, joi, că sezonul 2019/2020 al Ligii I de fotbal feminin nu va fi reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 11 mai, Comitetul de Urgenţă validase îngheţarea tuturor competiţiilor feminine în desfăşurare, exceptând partea superioară a clasamentului Ligii I.

Ulterior acestei decizii, a avut loc o nouă videoconferinţă la care au participat reprezentanţii echipelor de pe primele şase locuri în competiţie: ”U” Olimpia Cluj, Universitatea Galaţi, Fortuna Becicherecu Mic, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Piroş Security Arad şi Heniu Prundu Bârgăului. Aceste cluburi şi-au exprimat acordul în unanimitate pentru nereluarea Ligii I şi, astfel, Comitetul de Urgenţă FRF a decis în consecinţă, notează frf.ro.

Având în vedere că un singur club a depus documentaţia aferentă obţinerii licenţei de participare în competiţiile europene intercluburi de fotbal feminin, Universitatea Olimpia Cluj va participa în competiţia UEFA Women’s Champions League 2020/21, în situaţia în care va obţine licenţa de participare în competiţia anterior menţionată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.