Echipa italiană Juventus Torino a învins joi seara, pe teren propriu, formaţia portugheză Sporting Lisabona, scor 1-0, în prima manşă a sferturilor de finală din Liga Europa. Echipa engleză Manchester United a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia spaniolă FC Sevilla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Torino, într-un meci  în care portarii Szczesny si Adan au fost oamenii cheie, victoria gazdelor a fost adusă de un gol marcat în minutul 73. Juventus a învins la limită şi calificarea se va juca la Lisabona, dar torinezii l-au recuperat pe Pogba, care a intrat pe teren în minutul 85. Şi Manchester United va avea de luptat pentru calificare. După ce au condus cu 2-0 încă din minutul 21, prin dubla lui Sabitzer, elevii lui ten Hag au mai avut o bară, prin Antony, dar andaluzii au lovit pe final de meci, autogolul lui Nalacia şi golul marocanului En-Nesyri, iar echipa spaniolă păstrează şanse de calificare în semifinale.

Returul meciurilor din sferturile de finală ale Ligii Europa se dispută joi, 20 aprilie.

Meciurile disputate joi, în manşa întâi a sferturilor de finală din Liga Europa:

Feyenoord – AS Roma 1-0 (Wieffer 53);

Bayer Leverkusen – Union St Gilloise 1-1 (Wirtz 83 / Boniface 51);

Juventus Torino – Sporting Lisabona 1-0 (Gatti 73);

Manchester United – FC Sevilla 2-2 (Sabitzer 14, 21 / Malacia 84 autogol, En-Nesyri 90+2).

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.