Echipa spaniolă FC Sevilla a învins joi seara, pe teren propriu, formaţia engleză Manchester United, scor 3-0, în manşa secundă a sferturilor de finală din Liga Europa. Sevilla s-a calificat pentru semifinale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FC Sevilla a dominat meciul şi a deschis scorul repede, în minutul 8, prin En-Nesyri, la o greşeală a lui Maguire. În minutul 40, Ocampos a înscris, dar, după consultarea VAR, golul a fost anulat pentru un ofsaid la Acuna. Însă andaluzii au revenit după pauză, când a înscris Badé (min. 47), iar în minutul 81 En-Nesyri a profitat de teribila greşeală a lui de Gea şi a stabilit scorul final. 3-0 pentru Sevilla.

Bayer Leverkusen a învins pe Union St Gilloise în Belgia, cu 4-1, calificându-se în semifinale cu scorul general de 5-2, iar Juventus Torino a reuşit să menţină un rezultat egal la Lisabona, unde Rabiot a deschis scorul în minutul 9, dar gazdele au egalat în minutul 20, din penalti.

Rezultatele înregistrate joi, în manşa secundă a sferturilor de finală din Liga Europa:

Union St Gilloise – Bayer Leverkusen 1-4 (Terho 64 / Diaby 2, Bakker 38, Frimpong 60, Hlozek 79);

Sporting Lisabona – Juventus Torino 1-1 (Edwards 20 penalti / Rabiot 9);

FC Sevilla – Manchester United 3-0 (En-Nesyri 8, 81, Badé 47).

FC Sevilla, Juventus şi Bayern Leverkusen s-au calificat în semifinale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.