Echipa israeliană Maccabi Tel Aviv a dispus sâmbătă seara, pe teren neutru, scor 3-2, în faţa formaţiei ucrainene Zoria Lugansk, într-un meci reprogramat din grupa B a Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida dintre cele două echipe care nu pot disputa meciuri pe teren propriu s-a jucat în Serbia, la Backa Topola, pe stadinul TSC Arena. În minutul 37 Maccabi a avut un gol al lui Gabi Kanichowski anulat de VAR pentru ofsaid. Însă elevii lui Robbie Keane au deschis scorul în al doilea minut al prelungirilor, prin Eran Zahavi şi au intrat cu avantaj la pauză. În minutul 46 Dor Peretz a făcut 2-0, pentru ca acelaşi jucător să reuşească dubla în minutul 60, pentru 3-0. Ucrainenii au redus din diferenţă în minutul 71, prin Eduardo Guerrero, şi au reuşit să se apropie la un gol după ce a înscris şi Ihor Horbach, în minutul 88.

Maccabi s-a impus cu 3-1 şi este pe locul 2 în grupa B din Liga Europa, cu 9 puncte. Pe primul loc se află Gent, cu 10 puncte, în timp ce Zoria Lugansk ocupă locul al treilea, cu 4 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.