Echipa olandeză Feyenoord a încheiat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia italiană AS Roma, într-un meci contând pentru prima manşă a play-off-ului din Liga Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În meciul de la Rotterdam, arbitrat de românul Radu Petrescu, Feyenoord a fost aproape să deschidă scorul, în minutul 23, iar Roma a avut o şansă mare în minutul 40, când goalkeeperul gazdelor, Wellenreuther, a respins extraordinar, peste bară. Însă olandezii au marcat în minutul 45+1, prin Igor Paixao, care a trimis în plasă cu o lovitură de cap. Romelu Lukaku a egalat cu... umărul, în minutul 67, iar partida de la Rotterdam s-a încheiat la egalitate, chiar dacă gazdele au trimis în bară, în minutul 90+1, prin Ivanusec. Returul se va juca joi, 22 februarie.

Rezultate înregistrate joi, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa:

Young Boys Berna – Sporting Lisabona 1-3 (Ugrinic 42 / Amenda 31 autogol, Gyokeres 41 penalti, Goncalo Inacio 48);

Şahtior Doneţk – Olympique Marseille 2-2 (Matviyenko 68, Eguinaldo 90+3 / Aubameyang 64, Ndiaye 90);

Galatasaray Istanbul – Sparta Praga 3-2 (Demirbay 19, Krejci 61 autogol, Icardi 90+1 / Preciado 47, Kuchta 65);

Feyenoord Rotterdam – AS Roma 1-1 (Paixao 45+1//Lukaku '67).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.