Echipa azeră Qarabag a încheiat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 2-2, cu gruparea germană Bayer Leverkusen, în prima manşă a optimilor Ligii Europa. În aceeaşi fază, AS Roma a dispus cu 4-0 de Brighton, iar Liverpool s-a impus la Praga, scor 5-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În capitala Azerbaidjanului, Baku, Qarabag a condus cu 2-0 la pauză liderul din Bundesliga, dar nu a reuşit să-i provoace echipei lui Xabi Alonso prima înfrângere din actuala stagiune, 2-2 scor final. Leverkusen a pierdut ultimul meci oficial la 27 mai 2023, în Bundesliga, 0-3 la Bochum.

Liverpool a dominat partida de la Praga şi a marcat toate cele... şase goluri, reuşita cehilor fiind un autogol al lui Bradley. Pentru cormorani a marcat şi Salah, în minutul 87, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid.

La Roma, gazdele au învins pe Brighton cu 4-0 şi au luat, şi ei, o opţine serioasă pentru calificarea în sferturile Ligii Europa.

Rezultate înregistrate joi, în prima manşă a optimilor de finală din Liga Europa:

Qarabag – Bayer Leverkusen 2-2 (Benzia 26, Juninho 45+2 / Wirtz 70, Schick 90+2);

AS Roma – Brighton 4-0 (Dybala 13, Lukaku 43, Mancini 64, Cristante 68);

Sparta Praga – FC Liverpool 1-5 (Bradley 46 autogol / Mac Allister 6 penalti, D. Nunez 25, 45+3, Luis Diaz 53, Szoboszlai 90+4).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.