Echipa spaniolă Real Madrid a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia portugheză Sporting Braga şi s-a calificat pentru primăvara europeană. Şi Bayern Munchen a dispus de Galatasaray cu scorul de 2-1, asigurându-şi prezenţa în faza eliminatorie a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Real Madrid nu a avut probleme mari cu Sporting Lisabona, de care a dispus cu 3-0, dar madrilenii au avut un înger salvator în portarul Lunin, care a apărat un penalti în minutul 6, la execuţia lui Alvaro Djalo. Real a câştigat şi s-a calificat pentru primăvara Ligii Campionilor, conducînd cu 12 puncte în grupa C.

Şi Bayern Munchen a reuşit calificarea în primăvară, după un 2-1 cu Galatasaray. Harry Kane şi-a dovedit încă odată calităţile de golgeter, cu o dublă. şi bavarezii au 12 puncte din patru meciuri în grupa A.

La Londra, Arsenal a învins cu 2-0 pe FC Sevilla, într-un meci arbitrat de Istvan Kovacs. „Tunarii” conduc cu 9 puncte în grupa B, urmaţi de psv, cu 5 puncte.

Rezultate înregistrate miercuri, în grupele Ligii Campionilor:

Grupa A: Bayern Munchen – Galatasaray 2-1 (Kane 80, 86 / Bakambu 90+3);

Grupa B: Arsenal Londra – FC Sevilla 2-0 (Trossard 29, Bukayo Saka 64);

Grupa B: PSV Eindhoven – RC Lens 1-0 (L. De Jong 12);

Grupa C: Napoli – Union Berlin 1-1 (Politano 39 / Fofana 52);

Grupa C: Real Madrid – Sporting Braga 3-0 (Brahim Diaz 27, Vinicius Junior 58, Rodrygo 61);

Grupa D: Salzburg – Inter Milano 0-1 (Lautaro Martinez 85 penalti);

Grupa D: Real Sociedad – Benfica Lisabona 3-1 (Merino 6, Oyarzabal 11, Barrenetxea 21 / Rafa Silva 49).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.