Echipa ucraineană Şahtior Doneţk a învins miercuri, în deplasare, scor 3-2, formaţia belgiană Antwerp, după ce a întors rezultatul de la 0-2

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În grupa H, Antwerpen a condus pe Şahtior Doneţk cu scorul de 2-0 la pauză, după o primă repriză pe care gazdele au controlat-o fără probleme. Arbnor Muja a deschis scorul în minutul 3, iar în minutul 33 Michel-Ange Balikwisha l-a majorat la 2-0. Repriza secundă a avut însă o cu totul altă faţă. Şahtior a revenit în joc după ce Danylo Sikan a redus din diferenţă, în minutul 48. În minutul 71 a venit golul egalizator, reuşit de Rakitskyy, pentru ca în minutul 76 să vină al treilea gol al oaspeţilor, marcat de Danylo Sikan.

În minutul 90+7, arbitrul sloven Rade Obrenovic a dictat penalti pentru gazde, după consultarea VAR, însă Alderweireld a ratat şi victoria i-a revenit lui Şahtior, care are trei puncte după două meciuri, şi e pe locul 3 în grupă.

În al doilea meci al zilei, la Madrid, Atletico a învins pe Feyenoord Rotterdam cu 3-2. Hermoso a marcat în propria poartă în minutul 7, şi olandezii conduceau cu 1-0 pe Estadio Metropolitano.

A egalat Alvaro Morata, în minutul 12, dar Hancko i-a readus pe oaspeţi în avantaj, în minutul 34. Griezmann a egalat în finalul primei reprize (min. 45+4), iar Alvaro Morata a adus victoria lui Atletico Madrid, cu golul din minutul 47. A fost 3-2 pentru spanioli, care sunt în fruntea grupei E, cu 4 puncte, urmaţi de Feyenoord, cu 3 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.