Echipa spaniolă FC Barcelona a încheiat la egalitate miercuri seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia italiană Napoli, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duelul golgeterilor s-a încheiat la egalitate la Napoli, acolo unde pe banca tehnică a echipei locale urma să debuteze Francesco Calzona. În prima repriză, Meret, portarul gazdelor, a avut de lucru în faţa ofensivei catalane, apoi meciul s-a echilibrat  şi Napoli a controlat finalul reprizei.

Golurile au venit în partea secundă. Mai întâi a înscris Lewandowski, din pasa lui Pedri, în minutul 60, pentru ca gazdele să revină în meci prin golul reuşit de Victor Osimhen, în minutul 75. Acesta a fost şi scorul final, 1-1, iar returul se va juca în 12 martie.

Lamine Yamal, atacantul Barcelonei a stabilit şi un record, devenind – la 16 ani – cel mai tânăr jucător care a evoluat în faza eliminatorie din Liga Campionilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.