Echipa spaniolă FC Barcelona a învins miercuri seara, în deplasare, scor 3-2, gruparea franceză PSG, în manşa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor. În al doilea meci al serii, echipa spaniolă Atletico Madrid a dispus de formaţia germană Borussia Dortmund, scor 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Paris catalanii au deschis scorul prin Raphinha, în minutul 37. Parizienii au avut un start incredibil de repriză secundă şi au preluat conducerea în numai trei minute. Dembele a egalat în minutul 48, iar Vitinha a adus gazdele în avantaj în minutul 51. Barcelona a egalat unsprezece minute mai târziu, prin acelaşi Raphinha, apoi gazdele au trecut pe lângă gol în câteva rânduri, cea mai mare ocazie fiind bara lui Dembele, din minutul 75. Xavi l-a introdus în joc pe Andreas Christensen, în minutul 75, şi acesta a înscris în minutul 77, cu o lovitură de cap la cornerul lui Gundogan. Barcelona a trecut în avantaj, 3-2, acesta fiind şi scorul cu care s-a încheiat întâlnirea.

Pe Metropolitano, la Madrid, gazdele au deschis scorul în minutul 4, când a înscris Rodrigo De Paul, iar elevii lui Simeone au dominat prima repriză, reuşind să majoreze rezultatul de pe tabelă în minutul 32, prin Samuel Lino, din pasa lui Griezmann. Borussia a redus din diferenţă în minutul 81, cu golul lui Sebastien Haller, intrat pe teren în minutul 60, iar până la final nici una dintre cele două formaţii nu a mai înscris, deşi Brandt a lovit bara în minutul 90+6, irosind ocazia egalării la ultima fază a meciului. Atletico Madrid s-a impus cu 2-1, într-o partidă care a consemnat şi meciul cu numărul 500 disputat de Mats Hummels în tricoul Borussiei Dortmund.

Returul celor două partide se joacă marţi, 16 aprilie, la Barcelona şi Dortmund.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.